2023. gada NFL Wild Card izslēgšanas spēles

2023. gada NFL Wild Card izslēgšanas spēles

NFL jeb National football league 2023. gada 14. un 15. janvārī sāksies nozīmīgāko spēļu laiks – labākās komandas pēc regulārās sezonas to turpinās izslēgšanas cīņās. Vai vēlies uzzināt vairāk par NFL? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un vēlāk dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par Wild card izslēgšanas spēļu kārtu

NFL vispirms visas komandas aizvada 18 spēļu regulāro sezonu, pēc kā tiek noskaidrotas katras divīzijas labākās komandas, kā arī, kopā ņemot, septiņas labākās katrā konferencē, kas turpina sezonu izslēgšanas spēlēs.

Katras konferences spēcīgākā komanda pēc regulārā turnīra izlaiž izslēgšanas spēļu pirmo kārtu un cīņā par Super bowl iesaistās sākot ar divīzijas kārtu. Tikmēr pārējās sešas (no otrās līdz septītās vietas ieguvējām) cīnās tā saucamajā wild card izslēgšanas kārtā.

Tajā katras konferences otrās vietas ieguvēja pēc regulārā turnīra spēlē pret septītās vietas ieguvēju, trešās vietas īpašniece pret sestās vietas, bet ceturtā pret piektās vietas. Mājas spēles priekšrocība ir augstāk stāvošajai komandai. NFL izslēgšanas spēlēs viss izšķiras vienā spēlē un līdzvērtīgs formāts gaidāms wild card kārtā – vienā spēlē tiks noteiktas trīs komandas katrā konferencē, kuras turpinās cīņu par Super bowl.

NFL izslēgšanas spēļu dalībnieki

Pēc 15. aizvadītajām regulārās sezonas kārtām bija zināmas sešas no 14 izslēgšanas spēļu dalībniecēm. American football konferencē vietu play-off bija nodrošinājušas Bufalo ”Bills” un Kanzassitijas ”Chiefs”, bet National football konferencē sezonu turpinās Filadelfijas ”Eagles”, Minesotas ”Vikings”, Sanfrancisko ”49ers” un Dalasas ”Cowboys”.

Pirmajā no konferencē visdrīzāk play-off iekļūs arīdzan Tenesī ”Titans”, bet par atlikušajām četrām vietām cīnīsies tādas komandas kā Baltimoras ”Ravens”, Losandželosas ”Chargers”, Maiami ”Dolphins”, Jaunanglijas ”Patriots” un Ņujorkas ”Jets”. Pie veiksmīgas apstākļu sakritības kādu no pēdējām vietām play-off var izcīnīt kāda no šīm vienībām – ”Jaguars”, ”Raiders”, ”Browns” un ”Steelers”.

Otrajā no konferencēm tik sīva cīņa par vietu izslēgšanas spēlēs nav. Lai arī četras vietas jau ir priekšlaicīgi zināmas, par atlikušajām trim, visticamāk, cīnās piecas vienības – Tampabejas ”Buccaneers”, Ņujorkas ”Giants”, Vašingtonas ”Commanders”, Sietlas ”Seahawks” un Detroitas ”Lions”.

Pēdējās play-off vietas noskaidrosies tikai 2023. gadā. 8. janvārī gaidāma pēdējā, 18. spēļu kārta, kurā tad arī būs zināmas visas 14 vienības, kuras turpinās cīņu par nozīmīgo Super bowl trofeju.

Iepazīstieties ar svarīgākajiem NFL izslēgšanas spēļu datumiem

Visas NFL izslēgšanas spēles gaidāmas no 2023. gada janvāra vidus līdz februāra vidum. 2023. gada 14. un 15. janvārī gaidāma pirmā – wild card – kārta. 14. janvārī izspēlēs trīs dueļus, dienu vēlāk vēl trīs dueļus. Divīzijas kārtas spēles norisināsies nedēļu vēlāk – 21. janvārī divas spēles, bet dienu vēlāk vēl divas. Katras konferences fināli gaidāmi 29. janvārī, bet NFL Super bowl izcīņa plānota 12. februārī.

Šoreiz Superbowl spēle paredzēta Arizonas štata Glendeilas pilsētas ”State Farm Stadium”. Stadiona ietilpība ir nedaudz virs 70 tūkstošiem skatītāju un visai ticami, ka visas vietas būs aizpildītas. NFL Super bowl spēle ir skatītākais sporta notikums ASV – ne velti uzņēmumi ātri izķer reklāmas raidlaikus un šai spēlei ražo īpašas reklāmas savu produktu prezentēšanai plašākai publikai.

NFL izslēgšanas spēļu favorīti

Pēc bukmeikeru domām augstākās iespējas izcīnīt 2022./2023. gada Super bowl trofeju pastāv Bufalo ”Bills”. Tās koeficients novērtēts ar aptuveni 4.50 varbūtību. Otrs augstākais koeficients dots Filadelfijas ”Eagles” (5.00), trešais Kanzassitijas ”Chiefs” (5.50), ceturtais Dalasas ”Cowboys” (8.00), piektais Sanfrancisko ”49ers” (8.50), bet pagājušās sezonas finālistei Sinsinati ”Bengals” dota 11.00 koeficienta varbūtība izcīnīt Super bowl šajā sezonā.

Jāņem vērā, ka NFL ir tik sīva konkurence starp komandām, ka labas regulārās sezonas aizvadīšana uzreiz arī nenozīmē to, ka tiks izcīnīts Super bowl. Šajā turnīrā izslēgšanas spēlēs katrā kārtā tiek spēlēta tikai viena spēle nevis notiek sērijas kā NBA vai NHL, un, kā zināms, vienā spēlē var notikt jebkas. Ņem to vērā pirms domā par derību veikšanu uz NFL izslēgšanas spēlēm.

LV BET NFL play off prognozes

Amerikāņu futbolā pastāv dažāda veida derību iespējas, sākot jau ar uzvarētāja prognozēšanu. Katrā no ceturtdaļām, atsevišķi pa puslaikiem un spēlē vari prognozēt, kura komanda uzvarēs, cik punktus tā gūs, kāda būs punktu starpība un vai gūto punktu skaits būs pāra vai nepāra skaitlis.

Ja vēlies interesantākas likmes, tad nosaki, kura no ceturtdaļām būs visrezultatīvākā. Tāpat pastāv opcija noteikt, kura no komandām veiks pirmo un pēdējo piezemējumu, kā arī paredzēt, kurš no puslaikiem būs ar visvairāk sakrātiem punktiem. Ja tev patīk piezemējumu derības, tad liec likmi uz kopējo piezemējumu skaitu spēlē.

LV BET sporta totalizators piedāvā labākās likmes uz NFL spēlēm, pie reizes, varēsi izbaudīt arī pašu spēli tās laikā. Ienāc pie mums, izvērtē pieejamās likmes un veic atbildīgas derības!

Likmes uz NFL izslēgšanas spēlēm LV BET

Ja vēlies likt likmes uz NFL notiekošajām spēlēm, tostarp Super bowl izcīņu, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Amerikāņu futbols”, kur atradīsi visas šīs valsts futbola mačus vienkopus. Pavisam noteikti piedāvājumā atradīsies arī sezonas svarīgākā spēle.

Likt likmes uz amerikāņu futbola mačiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *