2023. gada Pasaules kausa sievietēm kvalifikācija tuvojas noslēgumam

2023. gada Pasaules kausa sievietēm kvalifikācija tuvojas noslēgumam

1. un 6. septembrī Latvijas sieviešu izlase noslēgs 2023. gada Pasaules kausa sievietēm kvalifikāciju futbolā. Vispirms 1. septembrī tā izbraukumā viesosies pie Ziemeļmaķedonijas, bet vēlāk uzņems Ziemeļīriju. Jau šobrīd ir skaidrs, ka dāmas nozīmīgajam turnīram nekvalificēsies, taču kvalifikācijas turnīra laikā izdevies progresēt. Vai vēlies vairāk uzzināt par sieviešu futbolu? Iepazīsties ar iespējamo likmju variācijām LV BET Sporta blogā un dodies izdarīt likmi

  • Kvalifikācijas spēles noslēgsies 2022. gada septembrī. 2021. gada aprīlī 51 Eiropas valsts tika sadalīta deviņās grupās. Sešās grupas ielozēja sešas komandas, bet trijās piecas. Katras grupas uzvarētāja automātiski kvalificējas 2023. gada Pasaules kausam sievietēm, bet pārējās otro vietu ieguvējas cīnās par atlikušajām divām vietām, bet vienai nāksies vēl spēkoties starpkontinentālajā ‘’play-off’’ spēlē.
  • Ziemeļmaķedonija – Latvija neko daudz turnīra tabulā neizšķirs. Gan Ziemeļmaķedonija, gan Latvija jau zaudējušas cerības kvalificēties Pasaules kausam. Pirms spēles abām ir izcīnīti trīs punkti un Latvijas uzvaras gadījumā izrāpsies no pēdējās vietas grupā.
  • Liec likmes uz futbolu LV BET. Pie mums pieejams plašs futbola spēļu piedāvājums. Izņēmums nebūs arī sieviešu futbola spēles, kurās iespējamas dažādas likmju variācijas, ne tikai spēlētāju iecienītākā – uzvarētāja paredzēšana.

Kvalifikācijas spēles noslēgsies 2022. gada septembrī

Kvalifikācija Pasaules kausa izcīņai sievietēm sākās jau 2021. gada septembrī. Pirms tam tā paša gada aprīlī 51 Eiropas valsts noskaidroja pretinieces grupās. Visas tika sadalītas deviņās apakšgrupās. Sešās tika ielozētas sešas komandas, bet trijās deviņas. Katra ar katru aizvadītu divus mačus – vienu savā laukumā, bet vienu izbraukumā, kas nozīmētu desmit vai astoņus mačus kopumā kvalifikācijas cikla ietvaros.

Pēc kvalifikācijas spēlēm noskaidrotos tās deviņas, kuras automātiski nodrošinātu vietu 2023. gada Pasaules kausā sievietēm. Tajā iekļūtu uzreiz visas deviņu grupu uzvarētājas. Tālāk cīņu par kvalificēšanos nozīmīgajam turnīram turpinātu arī visas deviņas otro vietu ieguvējas. Trīs labākās otro vietu ieguvējas izlaistu pirmo ‘’play-off’’ kārtu, kur vienā spēlē trīs finālistes noskaidrotu pārējās sešas otro vietu ieguvējas. Otrajā ‘’play-off’’’ kārtā trijos pāros uzzinātu divas nākamās Pasaules kausa dalībnieces, bet ar sliktāko bilanci esošajai izlasei vēl nāktos cīnīties starpkontinentālajā ‘’play-off’’ mačā no 2023. gada 17. līdz 23. februārim Austrālijā vai Jaunzēlandē.

Latvijas sieviešu izlase tika ielozēta D grupā kopā ar Anglijas, Austrijas, Ziemeļīrijas, Luksemburgas un Ziemeļmaķedonijas izlasēm. Lielu pērienu futbolistes guva no jaunajām Eiropas čempionēm anglietēm, izbraukumā zaudējot ar 0:20. Taču izdevies uzlabot sniegumu un izcīnīt arī pirmo uzvaru. Savā laukumā pietika ar vieniem gūtiem vārtiem, lai apspēlētu Luksemburgu (1:0). Anglija ir tuvu tam, lai nokārtotu automātisku vietu Pasaules kausā. Tai ir 24 punkti pēc aizvadītiem astoņiem mačiem un piecu punktu pārsvars pār otrajā vietā esošo Austriju. Tā nav zaudējusi nevienā spēlē, pie tam, nav ielaidusi nevienus vārtus (vārtu attiecība 68:0).

2023. gada Pasaules kauss sievietēm kļūs par devīto šādu turnīru. Pirmo reizi to organizēja 1991. gadā, kad izlases uzņēma Ķīna. Vēlāk turnīrs rīkots arī tādās valstīs kā Zviedrijā, ASV, Ķīnā, Vācijā, Kanādā un Francijā. 2023. gadā rīkotājvalstu statusā ir Austrālija un Janzēlande. Šī kļuvusi par pirmo reizi, kad Pasaules kausu organizē divās valstīs. Esošās pasaules čempiones ir amerikānietes, kuras 2019. gada turnīra finālā ar 2:0 uzvarēja Nīderlandi. ASV kopumā triumfējušas četras reizes. Divi tituli ir vācietēm, bet viens Norvēģijai un Japānai.

Ziemeļmaķedonija – Latvija neko daudz turnīra tabulā neizšķirs

1.septembra spēle Ziemeļmaķedonija – Latvija grupas turnīra tabulā neko neietekmēs. Abas ieņem noslēdzošās divas vietas, pēc astoņiem mačiem iekrājot trīs punktus.

Ziemeļmaķedonijas sieviešu futbola izlase vienīgo panākumu guva tieši pār latvietēm ar 4:1. Pārējos mačos piedzīvotas neveiksmes ar 2:3 un 1:2 pret Luksemburgu, ar 0:11 un 0:9 pret Ziemeļīriju, ar 0:8 un 0:10 pret Angliju un ar 0:6 pret Austriju. Tieši pret austrietēm Ziemeļmaķedonijas izlase noslēgs kvalifikācijas ciklu.

Arī Latvijas izlasei ir trīs punkti kabatā, taču vienīgais panākums izcīnīts pret Luksemburgas izlasi, savā laukumā to uzvarot ar 1:0. Bez zaudējuma ar 1:4 pret Ziemeļmaķedoniju, pirmajā spēlē pret Luksemburgu bija neveiksme ar 2:3, bet Ziemeļīrijai zaudēts ar 0:4. Austrijai latvietes piekāpās ar 1:8 un 0:8, bet anglietēm ar 0:20 un 0:10.

Otrās uzvaras gadījumā Latvijas sieviešu futbola izlase no pēdējās vietas grupā pacelsies uz piekto pozīciju. Tikmēr zaudējuma gadījumā tā kvalifikācijas ciklu noslēgs kā D grupas vājākā izlase.

Liec likmes uz futbolu LV BET

Uz visām 2023. gada Pasaules kausa sievietēm kvalifikācijas spēlēm LV BET piedāvā veikt futbola derības. Pie tam, tev ir iespējams derēt uz vairākiem ar spēli saistītiem aspektiem, ne tikai mača uzvarētāju.

Vari paredzēt spēles handikapu, puslaika uzvarētāju, puslaika un pilna laika uzvarētāja kombināciju, kā arī to, kura komanda iesitīs pirmā, bet kura pēdējā. Ja tev patīk riskantākas likmes, tad abos puslaikos tev pastāv iespēja paredzēt precīzu rezultātu.

Ir iespējams arī derēt uz katras komandas gūto vārtu skaitu (virs/zem, nepāra/parasts) un vai, piemēram, viesu vai mājiineku komandai savus vārtus izdosies nosargāt neskartus. Ar visām iespējamajām likmju kombinācijām vari iepazīties spēles piedāvājumā.

Likt likmes uz futbolu ir vienkārši. Atlasi notikumu, kas tevi interesē un izpēti pieejamās derību iespējas. Kad tas paveikts, izvēlies vēlamo koeficientu, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, esam izveidojuši ērtu Sporta blogu, kurā mūsu spēlētājiem sniedzam jaunāko informāciju par futbolu un tajā notiekošajām spēlēm.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *